Gaveæsker:
Køb en anderledes og spændende gaveæske med 3 eller 6 stk. Giv modtageren en smagsoplevelse og et indblik i øllets verden. Passer perfekt som receptionsgave, jubilæumsgave, vært/værtindegave, fødselsdagsgave eller hvad man nu kunne tænke sig. Klik her

Firmaer, foreninger, ølklubber og andre med kærlighed til øl kan efter aftale besøge Raasted Bryghus til ølsmagning, brygdage og brygkurser. En anderledes, spændende og hyggelig oplevelse til firmaturen, polterabenden eller bare en god dag med vennerne.

 

 

Ølsmagning:
Planlægges efter aftale

 

Arrangementet består af en kort introduktion til vores bryghus, en lille rundvisning med ølsmagning af vores eget øl, og selvfølgelig en snak om de enkelte øl vi serverer. Besøget tager omkring 2 timer og vi kommer normalt igennem 6-8 forskellige øl. Mængden af øl kan variere. Vi står ikke med afmålte glas og vi holder ikke øje med om nogen for lidt mere end andre, så i princippet er der øl ad libitum så længe smagningen foregår. I skal helst være mellem 16 og 30 deltagere, og prisen er 150 kr. pr. person inkl. moms (minimum 2000 kr/arrangement).

I forbindelse med ølsmagning er der mulighed for at købe øl fra lageret. (Kun mod kontant betaling) Hvis der er ønske om at få en hyggelig oplevelse på bryghuset kontakt da: Søren Brüner på tlf 5217 5120 eller på email.: sbk@randersbryghus.dk


 

Brygdage:
Lørdage efter aftale

På brygdagene vil der være mulighed for at blive brygger for en dag, og få et indblik i hvordan et bryg bliver til fra start til slut. I vil være med, når vi brygger en af vore mange forskellige øl, og blive sat grundigt ind i brygprocessen.

Arrangementet vil være ca 6 timer og inkluderer: 

Brygning af 1000 L øl fra mæskning til gæring
Rundvisning på bryghuset
Veloplagt undervisning i ølbrygning
Masser af smagsprøver fra sortimentet, og ikke mindst fadøl ad libitum
Noget godt til ganen i form af lækkert smørrebrød
2 kasser øl til hver deltagende; vælg mellem mange forskellige øl

Pris 1500,- pr person - min. 10 deltagere. 

Brygdagene vil altid foregå på lørdage: Husk at booke i god tid.

Kontakt jp@randersbryghus for tilmelding og mere info.

Eller ring på telefon: 29292643


 

Brygkursus:
Lørdage efter aftale

På brygkurserne, vil i have mulighed for, i samarbejde med bryggeren at skræddersy jeres eget øl, som i er med til at brygge fra start til slut. Her er der virkelig mulighed, for at brygge spændende og tunge sager, såsom dobbeltmæskede Imperial Stouts, tunge belgiere eller hvad i eller måtte ønske. Øllet er øremærket det hold der er med til brygningen, og når øllet er gæret ud, vil i kunne afhente 2 kasser pr mand. Udover at i er med til at brygge 1000 liter af jeres helt eget øl, på et professionelt brygværk, vil der samtidig blive undervist på et lille 25 liter brygværk. Kommende hjemmebryggere vil med andre ord, kunne komme godt i gang her.

Dagen vil vare 6-8 timer og inkluderer: 

Brygning af 1000 L øl fra mæskning til gæring
Rundvisning på bryghuset
Grundig gennemgang af hele brygprocessen
Undervisning i råvarer, gæring, humler, rengøring af udstyr og brygmetoder
Masser af smagsprøver fra hele sortimentet, og ikke mindst fadøl ad libitum
Noget godt til ganen i form af lækkert smørrebrød, pølsebord eller andet.
2 kasser øl til hver deltagende, af jeres eget bryg ; mere øl kan tilkøbes til en pris af 30,- flasken.
Flaskerne er etiketteret med jeres helt egen etikette, i vælger selv motivet.

Brygkurserne vil altid foregå på lørdage: Husk at booke i god tid, så vi kan få strikket det helt rigtige arrangement -og ikke mindst den helt rigtige øl, sammen til jer. 

Pris: 2400,- pr person - min 10 deltagere

Kontakt jp@randersbryghus for tilmelding og mere info.

Eller ring på telefon: 29292643